El Bagul de l´Aureli

Animaciones y Espectáculos-El  Bagul  de l´Aureli

L´Aureli, de la família dels Aureli, de llarguíssima tradició al circ, arriba carregat amb el seu bagul de tota la vida després d´un llarg i accidentat viatge. Quan el vol obrir se’n adona que a dins ...

Precio:
350 €
CICLO:
PRIMARIA ,INFANTIL

Descripción El Bagul de l´Aureli

L´Aureli, de la família dels Aureli, de llarguíssima tradició al circ, arriba carregat amb el seu bagul de tota la vida després d´un llarg i accidentat viatge. Quan el vol obrir se’n adona que a dins tot està molt desendreçat i la situació es complica per moments.

Per a poder mostrar les seves dots d’artista, l´Aureli us
demanarà la vostra participació i la d´un misteriós llibre de pallassos.

Un espectacle participatiu i esbojarrat per a grans i petits.

L’Aureli és m aldestre, atabalat, ingenu, tendre. Agafa la vida tal com ve, de cara, i inevitablement, ensopega amb cada situació, am b cada elem ent. Sense artificis vol demostrar al públic les seves do ts d’artista, i és precisament aquesta tendresa i ingenuïtat qui l’ajudarà a establir una complicitat amb el públic per poder so breviure i so rtir-se’n de tants embolics, fracassos i accidents: una cadira que s’esbotza en el pitjor moment; uns globus que no s’inflen, una aigua màgica que no desapareix quan toca...

Amb un ritme intens, l’Aureli voreja durant tot l’espectacle la fina línia que separa l’èxit del fracàs, guardant un equilibri inversemblant, com si travessés la maroma que creua de punta a punta la vela del circ a no se quants metres d’alçada.

A l’espectacle hem treballat amb números propis i números
clàssics de pallassos de circ adaptant-los a qualsevol escenari i passats pel sedàs de la manera de ser de l’Aureli. La participació del públic hi juga un paper molt important, de manera que la gent no són només espectadors sinó que corren el risc d’esdevenir protagonistes o víctimes d’algun numero de l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA
Títol de l’espectacle: El bagul de l´Aureli
Idea i muntatge: Xavier Basté
Pallasso: Xavier Basté
Escenografía: Nona Umbert
Vestuari: Nona Umbert
Producció: Fes-t’ho com vulguis
Durada: 45 minuts

FITXA TÈCNICA:
- Espai interior i exterior
- Presa de corrent de 220v el més a prop de l´escenari possible
- Mides aconsellables escenari 6m x 4m
- Temps de muntatge: 90 minuts
- Temps desmuntatge: 45 minuts
- Espai adient de vestuari per a dues persones

Descargas

Compartir esta actividad