Contes amb taller

Talleres Escolares-Contes amb taller

- Contes reciclats: Sessió de contes sobre reutilització, reciclatge i sostenibiltat, acompanyada d´un taller de creació dels personatges del conte o d´alguna manualitat amb materials reciclats. Cada ...

Precio:
BAJO PETICIÓN
CICLO:
PRIMARIA ,INFANTIL

Descripción Contes amb taller

- Contes reciclats: Sessió de contes sobre reutilització, reciclatge i sostenibiltat, acompanyada d´un taller de creació dels personatges del conte o d´alguna manualitat amb materials reciclats. Cada participant marxarà a casa amb un objecte de material reciclat que ell mateix haurà creat.

- Faules amb Manualitat: Sessió de contes acompanyada d´un taller on els participants podran construir algun dels personatges dels contes explicats. Cada participant marxarà a casa amb el seu personatge acabat. (Diferents temàtiques i tallers).

- Contes de paper: T´han explicat mai un conte amb paper? Sessió de contes amb paper i altres materials, acompanyada d´un taller d´Origami (papiroflèxia). Cada participant marxarà a casa amb una figura de papiroflèxia que ell mateix haurà creat.

Informacions d´interès i fitxa tècnica:

- Sessions de 3/4h o 1h de durada.
- El nombre de narradors varia segons les necessitats de la contada.
- El material extra per als contes amb taller s´imputaran a l´entitat que contracti la sessió.
- Es demana que es subministri aigua per als narradors.
- Cost de la sessió: per a consultar el cost de les sessions poseu-vos en contacte amb nosaltres. Per a actuacions fora de Barcelona, el transport es comptarà a part.
- Fem sessions a mida! Només ens ho has de demanar, proposa un tema i la farem aparèixer per art de màgia.

Compartir esta actividad