ESCUDELLA DE CONTES DE NADAL

Animaciones y Espectáculos-ESCUDELLA DE CONTES DE NADAL

En aquesta sessió de contes nadalencs sabrem per què el rei blanc té la barba tan blanca; també descobrirem d’on ve la tradició de guarnir les cases amb detalls bonics i sovint lluents; seguirem les ...

Precio:
BAJO PETICIÓN
CICLO:
PRIMARIA ,INFANTIL

Descripción ESCUDELLA DE CONTES DE NADAL

En aquesta sessió de contes nadalencs sabrem per què el rei blanc té la barba tan blanca; també descobrirem d’on ve la tradició de guarnir les cases amb detalls bonics i sovint lluents; seguirem les peripècies del pastor que es va convertir en el primer caganer; i a més a més farem junts una escudella de Nadal i sabrem a qui se li va acudir fer la famosa “pilota”.

Una sessió que explico amb l’ajut d’un bonic decorat i, com sempre, amb la col·laboració del públic.

Objectius:
- Descobrir contes i llegendes relacionades amb el temps de Nadal.
- El Nadal és un temps de tradicions, però moltes no sabem d’on vénen. En aquesta sessió trobarem l’explicació a moltes de les coses que es fan per Nadal des de fa molt anys.
- Introduir, d’una manera lúdica i divertida, valors que sempre s’han associat al Nadal, com la solidaritat i la justícia.

Espectacle per a públic a partir de tres anys. Narració amb objectes i participació del públic. Adaptable a qualsevol espai.

Una sèrie de contes-espectacle pensats per ser realitzats en espais reduïts: escoles, biblioteques, sales de lectura, centres cívics... Amb la narració com a element prioritari i el complement de tècniques diverses.

Compartir esta actividad